Diensten

Wij combineren resultaat met een glimlach

Diensten - Exactmarketing

De exacte oplossing

Door goed te luisteren naar jouw doelen, komen we altijd tot de exacte oplossing. 

Social Media​​ Marketing

Meer volgers en interactie met je doelgroep?

SEO

Hoger komen in Google?

Creative Design

Reclame uitingen, visuele content en meer.

SEA

Meer conversie en leads?

Relevante bezoekers

Je doelgroep bereiken

Door middel van een customer journey maken we je doelgroep inzichtelijk. We analyseren wat je doelgroep voor en na de koop doet. Ook brengen we de gemiste kansen in kaart, zodat je altijd als bedrijf stappen kunt blijven maken.

Conversie gerichte diensten

Meer omzet

De diensten van Exactmarketing zijn conversie gericht. Onze diensten zorgen ervoor dat je doelgroep getriggerd wordt om actie te ondernemen.

Hoe mooi is het, dat je als bedrijf hoger in Google komt, de gaafste reclame uitingen, een professionele website en meer interactie hebt op social media? Bij Exactmarketing leveren we deze diensten, met als uitgangspunt: meer groei voor jouw onderneming!

Je zit nergens aan vast

Maandelijks opzegbaar

Wurgcontracten? Daar doen we niet aan. Wij voegen de daad bij het woord, daarom zijn onze diensten maandelijks opzegbaar. Dit zorgt ervoor dat wij onszelf iedere maand opnieuw moeten bewijzen! 

Diensten van exactmarketing
Diensten bij Exactmarketing

Veel gestelde vragen

Wij geloven niet in jaarcontracten, wij willen onze meerwaarde iedere maand opnieuw bewijzen. Daarom zijn onze diensten per maand opzegbaar.

Een veelgestelde vraag wat afhangt van verschillende factoren. Het kan soms maanden tot jaren duren voordat SEO zichtbaar resultaat oplevert. Bij Exactmarketing streven we ernaar om binnen 3-6 maanden zichtbaar resultaat te hebben.

Wij werken minimaal 8 uur per maand voor onze klanten. Dit is de minimaal vereiste inspanning om kwaliteit te bieden aan onze klanten.

Zie het als het aanmaken van een nieuwe Instagram account en afvragen waarom niemand je volgt. Het is belangrijk, dat je laat weten dat je een nieuwe Instagram account hebt. Dit doe je door relevante content te plaatsen en te delen op je Instagram account. In het geval van SEO moet je dan goede zoekwoorden in je content verwerken, backlinks vergaren en zorgen voor een relevante website.

Jouw bedrijf een boost geven?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op