Contact

samen jouw doelen bereiken

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Zoek niet verder op Google, wij hebben het in huis

We reageren altijd binnen 1 werkdag.

Laten we kennismaken

Wij houden van uitdagingen

Telefoonnummer:

0852031533

Ontmoet ons bij:

Volmerlaan 11R | 2288 GD | Rijswijk

Onze e-mailadres

info@exactmarketing.nl

Veel gestelde vragen

Wij geloven niet in jaarcontracten, wij willen onze meerwaarde iedere maand opnieuw bewijzen. Daarom zijn onze diensten per maand opzegbaar.

Een veelgestelde vraag wat afhangt van verschillende factoren. Het kan soms maanden tot jaren duren voordat SEO zichtbaar resultaat oplevert. Bij Exactmarketing streven we ernaar om binnen 3-6 maanden zichtbaar resultaat te hebben.

Wij werken minimaal 8 uur per maand voor onze klanten. Dit is de minimaal vereiste inspanning om kwaliteit te bieden aan onze klanten.

Zie het als het aanmaken van een nieuwe Instagram account en afvragen waarom niemand je volgt. Het is belangrijk, dat je laat weten dat je een nieuwe Instagram account hebt. Dit doe je door relevante content te plaatsen en te delen op je Instagram account. In het geval van SEO moet je dan goede zoekwoorden in je content verwerken, backlinks vergaren en zorgen voor een relevante website.

Jouw bedrijf een boost geven?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.