SEA

Zoekmachine adverteren

Altijd bovenaan in Google?

De SEA-strategie van Exactmarketing

Zoekmachine Adverteren Google - Exactmarketing

Waarom SEA bij Exactmarketing?

Wij hebben de kennis en ervaring met Google Ads, waarbij we jouw doelgroep kunnen leiden naar je website. Stel jij hebt een massagesalon, dan is de kans groot dat je gevonden wil worden op zoekopdrachten zoals: ‘ontspanningsmassage’, ‘wat te doen bij rugpijn’, of ‘hoofdmassage’.

Wij kunnen er in dat geval voor zorgen dat jouw advertentie wordt getoond op het moment dat een bezoeker die specifieke zoekopdrachten intypt. De kans op conversie wordt hierdoor groter, omdat de bezoekers gericht zoeken.

Wat is SEA?

Net zoals SEO heb je vast ook van SEA gehoord, maar waar staat de afkorting voor en wat is SEA precies?

Zoekmachine adverteren
SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands spreken we over zoekmachine adverteren. Kort gezegd is SEA het kopen van een hoge positie in zoekmachines, met name Google.

Wil je snel bezoekers krijgen naar je website? Dan is SEA de snelste manier; wij zorgen dat de advertenties gericht zijn op jouw doelgroep. Dit doen we door vooraf ingestelde instellingen en zoekopdrachten.

Zoekmachine adverteren heeft veel voordelen

Vier van de vele voordelen van zoekmachine adverteren

  • Direct resultaat
  • Relevante bezoekers op je website
  • Het kan vanaf €1 per dag
  • Minder intensief dan SEO

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hieronder onze werkwijze.

Zoekmachine Adverteren ads - Exactmarketing

SEA

Zoekmachine adverteren op maat

Naast het richten op zoekwoorden is het ook mogelijk om op demografische en geografische aspecten zoals: leeftijd, woonplaats, geslacht, hobby’s enzovoort te richten. 

Je kunt het zo gek maken als je wilt. Wil je gevonden worden in een specifieke wijk in een dorp? Ook dat kan.

Onze transparante werkwijze

  1. Kennismakingsgesprek 
  2. Zoekwoorden onderzoek
  3. Conversie bepalen
  4. Optimalisatie
  5. Evaluatie 

Kennismakingsgesprek 
Het draait allemaal om jou, we willen in dit gesprek alles weten over jouw bedrijf. Waar wil je op gevonden worden, waar loop je tegen aan en wat voor dienst of product verkoop je? Ook is het belangrijk om te weten wat je budget is en voor hoelang je de campagne wil laten lopen. 

Zoekwoorden onderzoek
Nadat we alles over je bedrijf weten, gaan we aan de slag met een zoekwoorden onderzoek, om je groeikansen in kaart te brengen.

Conversie bepalen
Wanneer we alles helder in kaart hebben gebacht, gaan we aan de slag met het bepalen van conversiedoelstellingen. Dit doen we in samenspraak met jou. Het bepalen van de conversiedoelstellingen is belangrijk, want meten is weten.

Optimalisatie 
Het is belangrijk om de behaalde resultaten, waar nodig, steeds bij te sturen. Indien we mogelijkheden zien kunnen we in samenspraak met jou bepalen om op te schalen. We kunnen de landingspagina en advertentie(s) altijd aanpassen om het ultieme resultaat te behalen. 

Evaluatie
Tijdens het kennismakingsgesprek plannen we een evaluatiegesprek. In dit gesprek zullen we de behaalde resultaten analyseren en bespreken. Als beide partijen positief zijn over de samenwerking, kunnen we de samenwerking verlengen. We zullen altijd een eerlijk advies geven over een vernieuwde samenwerking. 

Volg ons op onze social media kanalen

Volg Exactmarketing op Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de leukste marketing feiten en weetjes.

We doen meer dan alleen zoekmachine adverteren

Wat doen we nog meer?

Social Media​​ Marketing

Je merkbekendheid vergroten?

SEO

Hoger komen in Google?

Creative Design

Creatieve uitingen?

Jouw bedrijf een boost geven?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op