Creative Design & Webdesign

Creative uitingen en webdesign

Dat wow-gevoel creëren met je reclame en advertentie(s)?

Dat kan met onze creative designs

Creative design - Exactmarketing

Waarom creative design bij Exactmarketing?

Jouw bedrijf staat op één. Wij ontwerpen altijd vanuit jouw wensen en doelen. je ontvangt bij ons altijd de keuze uit drie ontwerpen, zodat je uitgebreid een keuze kunt maken. 

Heb je binnenkort een sales actie? Of komt er een collectie aan en heb je geen idee hoe je die éne in het oog springende reclame, advertentie, flyer of post moet maken? Wij van Exactmarketing weten dat wel en willen jou er graag bij helpen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hieronder onze creative design werkwijze.

Wat is creative design?

Creative design is het creatieve proces dat vooraf gaat aan een advertentie, flyer of social media post. Een goed ontwerp heeft altijd de huisstijl van het bedrijf, de juiste afmeting per kanaal waarop het gepubliceerd wordt en veel meer. 

Creative design is ook het definieren en ontwikkelen van nieuwe merken of bestaande merken (rebranden). Onder creative design verstaan we ook het bouwen van een gloednieuwe website.

Creative design werkwijze

Zo gaan we te werk

  1. Kennismakingsgesprek 
  2. Uitvoering
  3. Concept
  4. Optimalisatie 
  5. Evaluatie 

Kennismakingsgesprek 
Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we je vragen over het bedrijf, de doelstellingen van het bedrijf en willen we graag zien (indien aanwezig) wat jullie tot nu toe aan reclame ontwerpen naar buiten hebben gebracht. 

Uitvoering
Met de opgeslagen informatie en aantekeningen van het kennismakingsgesprek, gaan we aan de slag. We ontwerpen drie creative designs, waaruit je kunt kiezen.

Concept
Bij deze fase ontvang je drie creative designs, waar je uit kan kiezen. Mocht je nog aantekeningen of ideeën hebben, horen we dat graag om het te optimaliseren.

Optimalisatie 
Alle gewenste aanpassingen worden gedaan en het creative design wordt opgeleverd.

Evaluatie 
We evalueren de samenwerking en kijken uit naar de volgende samenwerking.

Webdesign - Exactmarketing

Moderne website op maat

Webdesign

Als we het hebben over webdesign, hebben we het vaak over het vormgeven en functioneel maken van een website of webshop. Een website is vaak het online visitekaartje van je onderneming, dus moet het voor de bezoekers goed werken en een professionele uitstraling hebben.

Een website moet ervoor zorgen dat je vindbaar bent op het internet, dat je doelgroep informatie over jouw bedrijf kan vinden en het belangrijkste, dat je doelgroep tot actie over gaat. Als je deze punten samen combineert heb je een website die als visitekaartje dient en nog eens leads genereert.

Bij Exactmarketing hebben we veel ervaring met het maken van websites en webshops die responsive zijn. In de tijd waarin we leven is het belangrijker dan ooit om een mobiel vriendelijke website te hebben. Maar liefst 56% van de totale internet bezoeken wordt op de mobiele telefoon gedaan. Google vindt dit een belangrijke ontwikkeling en kijkt nu bij het indexeren van websites eerst naar het mobiele webdesign. 

Wij zijn een full service webdesign bureau en helpen jou niet alleen bij een webdesign, maar kunnen jouw bedrijf ook hoger krijgen in Google. Wil je onderscheidend zijn t.o.v. je concurrenten? Dan moet je ook een onderscheidende website hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van onderscheidende websites.

Wil je ook een onderscheidende website? Plan een gratis gesprek in. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Wij ademen creativiteit

Onze specialismen

Wil je een toffe advertentie of reclame creëren? Wij vertellen het verhaal van jouw onderneming in toffe advertenties en reclames.  

We verzorgen ook een totaal pakket, waarin we een creative design campagne opstarten en jouw onderneming van A tot Z onder handen nemen.

(Re)branding
Advertentie(s) en reclame
Campagne
Webdesign

Jouw onderneming in een nieuw jasje

(Re)branding

Heb je al een bestaande website die toe is aan een vernieuwing? Of wil je je hele huisstijl omgooien? We zijn gespecialiseerd in branding en rebranding. We steken jouw bestaande merk in een nieuw jasje, zodat je een sterk merk hebt.

Een rebranding kan zowel een klein als groot project zijn, het ligt er maar net aan waar jullie als bedrijf naar toe willen. Bij Exactmarketing Hebben we ervaring met zowel grote als kleine rebranding projecten. 

Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Volg ons op onze social media kanalen

Volg Exactmarketing op Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de leukste marketing feiten en weetjes.

We doen meer dan alleen creative design

Wat doen we nog meer?

Social Media​​ Marketing

Je merkbekendheid vergroten?

SEO

Hoger komen in Google?

SEA

Google advertentie(s) op maat?

Veel gestelde vragen

Wij geloven niet in jaarcontracten, wij willen onze meerwaarde iedere maand opnieuw bewijzen. Daarom zijn onze diensten per maand opzegbaar.

Een veelgestelde vraag wat afhangt van verschillende factoren. Het kan soms maanden tot jaren duren voordat SEO zichtbaar resultaat oplevert. Bij Exactmarketing streven we ernaar om binnen 3-6 maanden zichtbaar resultaat te hebben.

Wij werken minimaal 8 uur per maand voor onze klanten. Dit is de minimaal vereiste inspanning om kwaliteit te bieden aan onze klanten.

Zie het als het aanmaken van een nieuwe Instagram account en afvragen waarom niemand je volgt. Het is belangrijk, dat je laat weten dat je een nieuwe Instagram account hebt. Dit doe je door relevante content te plaatsen en te delen op je Instagram account. In het geval van SEO moet je dan goede zoekwoorden in je content verwerken, backlinks vergaren en zorgen voor een relevante website.

Jouw bedrijf een boost geven?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op